|
Právě je 01 pro 2023 19:01
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
 |
|
 |
|
Autor |
Zpráva |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: Gumáky - volné modely s gumovým pohonem  Napsal: 30 říj 2023 17:11 |
|
|
|
|
 |
rpolednik
|
Předmět příspěvku: Re: Gumáky - volné modely s gumovým pohonem  Napsal: 30 říj 2023 20:42 |
Registrován: 30 říj 2023 20:33 Příspěvky: 1 Bydliště: okres Karviná
|
Zdravím, jsem tak trochu autorem tohoto Starletu. Upozorňuji, že se mi jednalo o to udělat model něčemu se blížící a ne plnokrevnou maketu. Proto je řada prvků od originálů zcela odlišná (což mi zase až tak nevadí  ) Ale pokud se tohle poléhalo líbí, jsem rád. Pracuji nad dalšími modely - ale nyní to asi bude něco z 2.SV
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Gumáky - volné modely s gumovým pohonem  Napsal: 30 říj 2023 20:49 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1532 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
Letadýlko vypadá dobře, o tom žádná, jen by mě docela zajímala předpokládaná hmotnost? Nebo jsem jen slepý a přehlédl jsem?
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
pepan
|
Předmět příspěvku: Re: Gumáky - volné modely s gumovým pohonem  Napsal: 31 říj 2023 09:30 |
|
rpolednik píše: Zdravím, jsem tak trochu autorem tohoto Starletu. Upozorňuji, že se mi jednalo o to udělat model něčemu se blížící a ne plnokrevnou maketu. Proto je řada prvků od originálů zcela odlišná (což mi zase až tak nevadí  ) Ale pokud se tohle poléhalo líbí, jsem rád. Pracuji nad dalšími modely - ale nyní to asi bude něco z 2.SV To vůbec nevadí, že to není 100% maketa je to takové neokoukané retro s reálnou předlohou, a už se těším aby to bylo ve vzduchu a na informace ze stavby i zkušenosti z toho jak bude létat. REX píše: Letadýlko vypadá dobře, o tom žádná, jen by mě docela zajímala předpokládaná hmotnost? Nebo jsem jen slepý a přehlédl jsem? Něco málo k tomu je i na FB a tam autor uvádí, že předpokládaná váha by mohla být 55-60 g, tak uvidíme zda to tady potvrdí. https://www.facebook.com/groups/6132993 ... cated&_rdr
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: Gumáky - volné modely s gumovým pohonem  Napsal: 11 lis 2023 20:42 |
|
rpolednik píše: Zdravím, jsem tak trochu autorem tohoto Starletu. Upozorňuji, že se mi jednalo o to udělat model něčemu se blížící a ne plnokrevnou maketu. Proto je řada prvků od originálů zcela odlišná (což mi zase až tak nevadí  ) Ale pokud se tohle poléhalo líbí, jsem rád. Pracuji nad dalšími modely - ale nyní to asi bude něco z 2.SV Zeptám se, nějaké zkušenosti ze stavby jsou už k dispozici? Neuvažujete o rozpracování RC varianty s elektro pohonem?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|